Majoitus


Alkemistin Talossa voit majoittua kodikkaissa, harmonisissa ja tunnelmallisesti sisustetuissa Päivätär ja Ilmatar -huoneistoissa.

ilmatar

Ilmatar on talon Ylisessä sijaitseva tilava, raikas ja ylellinen muokattavissa oleva huoneisto, josta on upeat näkymät Nummisten luontoon ja puiden katveisiin. Tilassa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja yksi olohuone, jonka voi myös muokata kolmanneksi makuuhuoneeksi. Ilmattaressa mahtuu majoittumaan yhdestä kahdeksaan henkeä ja tila soveltuu tarvittaessa myös isommille ryhmille.

Yöpyminen alk. 30€/hlö.

”Suomalaisessa mytologiassa maailman synnyttää taivaaseen liittyvä naisjumalatar, kuten Ilman Impi, Iro-neito, tai uudessa Kalevalassa Ilmatar. Tarinan mukaan Iro-neito tulee raskaaksi syötyään puolukan ja synnyttää Ilmarisen, Väinämöisen ja Joukahaisen, jotka ovat luonnon ja tietoisuuden ominaislaatujen henkilöitymiä. Ilmattaret tai Ilman Immet ovat jumalallisia neitoja jotka kertovat siitä miten maailman ja ihmisen nähtiin syntyneen neitseellisestä, taivaallisesta ja puhtaasta alkulähteestä.” (Sami Nuora)

PÄIVÄTÄR

Päivätär on talon Keskisessä kerroksessa sijaitseva kaunis ja boheemi auringonkeltainen huone, jossa on kahden hengen sänky ja pieni keittiö. Huone soveltuu esimerkiksi yhden hengen, pariskunnan tai perheen käyttöön, sillä sinne voi tarvittaessa saada myös lisävuoteita.

Yöpyminen alk. 30€/hlö.

Päivätär on auringon jumalattaren nimitys. Hänen kutomansa kultaiset säteet muuttuvat maassa kasvuksi ja elämän kudelmaksi. Koko Pohjantähden ympäri pyörivä taivas eli Kirjokansi nähtiin eri valonlähteineen suurena rukin pyöränä. Päivättären, Kuuttaren ja lukuisten tähtitaivaan Kohtalottarien valon säteistä kudotaan yhteen koko elämän monimuotoinen kudelma. Niin nivoutuvat yhteen ihmiset ja ihmiskohtalot, kasvit, eläimet, sekä asioiden merkitykset ja tarkoitukset.(Sami Nuora)

Varaa huoneisto Airbnb kautta: Huone 1, Huone 2, Huone 3

Tiedustelut: info@alkemistintalo.com