Tilavuokraus

Alkemistin Talo tarjoaa myös kauniit, valoisat ja tyylikkäät hyvin varustellut tilat retriittejä, kursseja, kokouksia sekä kaikenlaisia tapahtumia varten elvyttävän ja harmonisoivan luonnonrauhan keskellä.

Tapahtumasi yhteydessä on mahdollista myös jäädä majoittumaan, saunomaan tunnelmallisessa pihasaunassa, uimaan läheiseen koskeen, kävellä viereiselle kodalle nuotion ritinään sekä tutustua Nummisten alueen upeaan luontoon. Kaikki kohteet ovat kävelymatkan päässä. Voit myös tilata ruuat tapahtumiisi Alkemistin Talossa toimivalta pitopalvelulta. Kysy lisää!

TAPAHTUMATILA MIELIKKI


Alkemistin Talon tapahtumatilana toimiva Mielikki on muokattavissa kaikenlaisiin tapahtumiin. Mielikissä on kaksi pönttöuunia ja saviseinä, jotka huokuvat vanhaa suomalaista perinnettä. Huone on kuitenkin myös moderni ja raikas paikka kokouksille ja luovuudelle!

Tila soveltuu parhaimmillaan noin 50 hengen tapahtumiin. Kysy sähköpostitse lisää tilan varustelusta ja kerro tarpeistasi!

Tilavuokra alk. 350€.

”Maan ja metsän kasvuun, sekä luonnon kauneuteen, runsauteen ja metsästysonneen liittyvä jumalatar on Mielikki, Tapion puoliso. Mielikkiä kehuttiin ja hänelle puhuttiin kauniisti ennen metsälle menoa. Metsää ja sen jumalatarta pidettiin pyhänä, eikä metsästä koskaan otettu mitään ilman metsän henkien lupaa. Tästä maailmankuvasta on edelleenkin muistona metsästystä ilmaisevat termit ”pyytää”, sekä ”pyyntikulttuuri”. Mielikki on taitava parantaja. Kaikki luonnon terapeuttiset lääkekasvit, vihannekset, marjat, maaperän mikrobit ja niiden parantavat voimat ovat Mielikin väkeä.” (Sami Nuora)

Varaukset ja tiedustelut: info@alkemistintalo.com